Falsitatea din jurul unor liberali suceveni

  0
  160

  Mulți dintre primarii, conducători liberali, inclusiv șefălăul lor, din județul Suceava, sunt oameni falși. Atât de falși, încât până și icoanele se clatină când aceștia trec pe lângă o biserică. Ei sunt chiar adevărații urmași ai liberalilor care la 1907 au înăbușit cu tunuri și baionete răscoalele țăranilor din zona Moldovei, lăsând mii de morți pe câmpurile patriei.

  La Spitalul Municipal de la Rădăuți, muncitorii și cei de la TESA au dat în judecată unitatea sanitară pentru anumite drepturi salariale. Câștigate prin instanțe, conducerea spitalului, pusă de un primar liberal, nu vrea să pună în practică un drept obținut pe motive încă necunoscute de mine, dar bineînțeles știute de șefii de la spital. Dacă domnii și doamnele care au de primit anumite sume de bani, le faceau plângeri penale managerului, directorului financiar, șefului de la RUNOS cât și primarului, era o mare supărare și mergeau pe zona ”loviți în aripă”, dar își pierdeau funcțiile bine plătite. Asemenea specimene, care sunt la conducere și nu vor să pună în aplicare anumite decizii definitive ale instanței, trebuie repede schimbate și ascunse să nu le mai întâlnim, dar când ei știu că sunt susținuți de ”umbra nucului de la Botoșana” fac ceea ce vor și cum le ”taie capul”.

  La DGASPC Suceava 40 de angajați au de primit iarăsi niște diferențe salariale tocmai din 2017. Cine este șeful DGASPC Suceava? Consiliul Județean Suceava. De cine este condus CJ? De șefălăul cel mare al PNL Suceava. Și uite așa se leagă ”prieteniile împotriva celor mici” sub protecția liberalilor suceveni. Din nefericire, ceea ce se întâmpla la DGASPC Suceava întrece orice ”imaginației legală”, mai ales, că din banii românilor conducerea CJ Suceava a mai angajat și o firmă de avocatură pentru a le bloca speranța oamenilor de a mai primii banii câștigați din….2017.

  Tot urmașii liberali de la 1907 își apăra ilegalitate construită pe un vârf de munte, pe Mestecăniș, intitulată groapă de gunoi, din bani publici, împotriva intereselor legii și ale localnicilor. Aici, s-au pierdut sute de mii de euro care au plecat în conturile unei case de avocatură tot a unui…. liberal.

  Șeful CJ Suceava se dă un mare credincios, îndreptând (tot din banii românilor) către Biserica din Bucovina zeci de milioane de euro, către diferite hore, horicuțe plus alte invenții, dar nu-și plătește datoriile către angajații Consiliului Județean (care fie vorba între noi, sunt de câteva milioane de euro), săvârșind păcatul trufiei.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.