Gând de final de an

  0
  133

  Prin ceea ce au făcut sucevenii după izbucnirea războiului în Ucraina, merită un premiu oferit de ONU sau chiar Nobelul pentru Pace. Toate naționalitățile din lume au fost tratate cu bun simț, respect și căldură. Îi felicit pe sucevenii care au fost aproape de populația din Ucraina, pe asociațiile umanitate, pe presa suceveană, Biserica, ISU. Nu-i pot felicita pe politicienii, mai ales familia Flutur Stan, care era mai preocupată ca lemnul să ajungă la austriac în fabrică pentru a-i produce bani și ca neamțul să aibă șparanghel pe masă.

  Am văzut un gazetar care a rupt audiențele sucevene și chiar naționale. Îl felicit pe Dl.Mihai Chira, NewsBucovina. Dumnealui a scris istorie în 2022. M-am bucurat de acțiunile umanitare reușite a d-nei Oana Șlemco și de dezvăluirile celor de Știri din Bucovina, a d-nei Cristina Scorțariu. Felicitări tuturor!

  Am văzut, în 2022, o clasă politică locală slabă, total nepregătită, dar bună de gură. Pe primul loc și cu premiu special ”Urzica cea ofilită” le revin liderilor politici ai PNL și PSD județul Suceava, adică domnilor Flutur și Stan. Păcat că de salariile primite din banii noștrii. Când tata-i prost și copiilor le merg rău! Am mai văzut, de fapt nu prea l-am văzut, un primar tânăr al comunei, pardon, orașului Salcea care nu a făcut nimic, speranța politicii sucevene s-a închinat repede PNL-ului Suceava. Rușinică, tinere!

  Ca sfat, dacă vreți să luați din mâna familiei Flutur Stan, județul Suceava, toți cei care sunt în opoziției trebuie să se unească.

  LA MULȚI ANI!

  Sănătate și pace la toată lumea!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.