Gheorghe Flutur îl susține pe Florin Cîțu

  0
  339

  Cei care au habar de politică și-au dat seama că vizita actualului Prim-Ministru al României, din luna mai, în județul Suceava are legătură, în procent 99%, cu congresul PNL din toamnă. Adică, dl.Florin Cîțu a vrut să vadă dacă, președintele PNL filiala județeană Suceava, dl.Gheorghe Flutur, îi va acorda sprijinul pentru câștigarea mandatului de președinte al Partidului Național Liberal. Cu alte cuvinte dacă Gheorghe Flutur îl va trăda pe Ludovic Orban.

  Dl.Flutur, datorită pozițiilor căștigate sau primite în partid și al sprijinului puternic venit din spate din partea unor oameni de genul Teodor Stolojan, Secăreș, chiar Traian Băsescu pe unele segmente, Emil Boc, o parte din vechiul PD transformat în PDL și revopsit în culorile PNL,     l-a făcut să fie un lider destul de puternic, dar câteodată lăsat departe de centru din cauza unor probleme venite din spate pe zona lemn-groapă de gunoi-nebunia de putere.

  Pe dl.Flutur l-am văzut în preajma lui Traian Băsescu și a lui Klaus Iohannis atunci când au câștigat puterea. Dl.Flutur a fost alături de personaje celebre ale politicii românești de genul Emil Boc, Elena Udrea, Ludovic Orban, iar mai nou Florin Cîțu.

  Dl. Flutur l-a făcut președintele PNL pe dl.Orban, exat după scadalul mitei pentru cadidatura actualului lider liberal la primăria capitalei, cu alte cuvinte Gheorghe Flutur de multe ori dă ”ora exată” în PNL.

  Am crezut, după vizita lui Cîțu, că negocierile vor fi mai dure, dar s-ar părea că Flutur nu mai este tânărul de altădată și a cedat foarte repede. L-a trădat pe Orban și s-a apropiat de Cîțu.

  Cu alte cuvinte dl.Gheorghe Flutur se află alături de dl.Florin Cîțu și de vechiul PD, PDL.

  Rămâne totuși de văzut până în toamnă, cine va ajunge în finala pentru șefia PNL. Poate, sprijinit de deschiderea dosarului ”mita pentru primărie”, ori altceva, dl. Orban să renunțe la candidatură, cum poate că pe dl.Cîțu îl va ajunge din spate vreun cont secret sau o altă prostie din tinerțe care îi va schimba dorința de a mai candidat și atunci va pleca definitiv în vacanță.

  Sunt multe ipoteze încât chiar Președintele nu știe dacă va mai rămâne președinte.

  Poza preluata de pe ZiuaNews.ro

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.