Gheorghe Flutur și Facebook

  0
  126

  De vreo 4 ani de zile, domnul Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava și a PNL Suceava plus vicelider PNL de România, este bine de tot criticat sau înjurat pe Facebook, iar cu toate acestea a ieșit învingător la alegerile locale din 2020.

  Bine, l-a ajuta domnul senator Stan, șefălăul de la PSD Suceava și legea alegerilor locale.

  Dacă legea se modifica, iar președintele consiliului județean era declarat victorios prin alegerea lui cu o majoritatea de 50 la sută plus unu din alegători în primul tur, atunci sunt convins că rezultatul era altul.

  Domnul Gheorghe Flutur nu este un politician prost, ori rău orator, ba din contră, are vorbele la dansul, știe să pozeze în victimă, dar nu face nimic concret. În 20 de ani de condus ori politică, domnul Flutur a atras miliarde de euro pentru județul Suceava, dar nu se vede. Drumurile sunt prost făcute cu foarte mulți bani, inclusiv varianta municipiul Suceava, din clădirile renovate cad bucățele, vezi corpul nou de lângă biblioteca județeană, poduri nefuncționale la capacitate maximă, că să nu mai spun de stupida birocrație pe care o găsești la unele instituții subordonate consiliului județean.

  În toți anii de politică, domnul Flutur a demonstrat că este un politician mincinos, distructiv, care dorește să controleze tot ceea ce mișcă în județ, promovând mai mult persoanele supuse și ascultătoare, dar lipsite de știință și înțelepciune, iar cu toate acestea dl.Flutur câștigă alegerile locale, dar pierde la parlamentare.

  Singurul loc unde dl.Gheorghe Flutur este învins bine de tot este Facebook. Pe această rețea de socializare, până în prezent, nu a avut niciodată o victorie. De fapt, dl.Flutur nu are nici cont, semn că știe și se ascunde de oameni.

  Numai dacă amintesc de furtul de lemn, de acea groapă de gunoi de pe Mestecăniș și imediat curg în valuri „binecuvântările” pe net.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.