Haideți să înlăturăm dictatura liberală suceveană

  0
  146

  Varianta ocolitoare a municipiului Suceava, cea care trece peste Podul Unirii, este un chin pentru locuitorii din zona Mirăuți, cum de altfel și pentru Sfânta Mănăstire.

  Aceste aspecte sunt cunoscute foarte bine și de domnul Ion Lungu, actualul primar al municipiului Suceava, dar se face că nu vede.

  Zilnic cârduri de mașini trec în viteză pe la Mirăuți. Călăresc capacele de canal care fac un zgomot năpraznic și deranjează. Dar cui îi pasă!?! Domnul Lungu nu stă prin preajmă, la fel și nici cei doi viceprimari, așa că treaba este rezolvată.

  Lipsa de bun-simț de care dă dovadă o parte din angajații de la Primăria municipiului Suceava mă face să cred că la vârfuri s-au aciuat, pe anumite funcții, mai mulți nesimțiți decît oameni cu valoare. Aceștia stau ascunși cuminți după numele Lungu. Este și asta o responsabilitate!

  Din punctul meu de vedere pentru o bună reușită a activității municipiului Suceava, primăria trebuie restructurată după nevoile sucevenilor.

  După ce un om stă aproape 20 de ani pe o funcție publică, pot spune, fără să greșesc, că o dictatură locală s-a instaurat în municipiul Suceava. Tot ce iese din gura domnului Lungu este bun, dar se transformă într-un chin pentru suceveni. Deci, iată că mai avem un semn de dictatură.

  După ce se va schimba actualul primar al municipiului Suceava, pot afirma că Suceava va respira altfel. Vă mai spun ceva: nu sunt pentru concedieri din personalul primărie, ci pentru muncă. Credeți-mă, este treabă multă în municipiul Suceava. Guvernarea mediocră a liberalilor a tras în jos orașul.

  Și uite așa, prin muncă modelezi frumos un angajat și faci fericiți mai mulți sucevenii.

  Cu puțină încredere se poate alunga această dictatură liberală instalată la Suceava.

  Hai că se poate!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.