In Memoriam

  0
  122

  Gheorghe Biholar- Omul care-ți aducea primăvara  

  Sămbăta care tocmai a trecut, deschid calculatorul, intru rapid pe internet, pe facebook, și-mi apare de pe pagina Intermedia, un chip luminos, cel al domnului Biholar, iar după 2-3 secunde cînd încep să citesc mesajul, rămân fără cuvinte, fără vlagă și cu o tristețe mare, apăsătoare ”Colectivul redacţiei regretă trecerea la cele veșnice a directorului postului regional de Televiziune Intermedia, Gheorghe Biholar.

  Moartea fulgerătoare a acestuia ne-a luat pe toţi prin surprindere şi ne-a creat o imensă durere sufletească.

  Noi așa vrem să ni-l aducem aminte: zâmbind!

  Ne-a lăsat să ne facem treaba cum am știut mai bine. Atât de multă încredere a avut în noi și sperăm că nu l-am dezamăgit!

  Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Gheorghe Biholar şi să-i dea putere familiei care trece prin această grea încercare!”

  Mai recitesc mesajul, poate mi-a scăpat ceva. Nu înțelegeam și nici nu găseam vreo explicație! Cum un om atât de puternic, plin de energie, vânjos, cum este domnul Biholar, chiar a plecat la Cele Veșnice!? Nimic nu avea ceva în comun cu logica, efectiv chiar nu avea.

  Cu ani buni în urmă, l-am cunoscut pe domnul Biholar, spre să nu greșesc, în preajma alegerilor locale. Doream să apar la televiziune, să am anumiți timpi de antenă, ceva de genul acesta.

  Întâlnirea a fost la sediul redacție televiziunii Intermedia, sus pe Mărășești.

  De cum am făcut primii pași în sediul televiziunii, am fost întâmpinat cu un zâmbet plăcut, de un bărbat înalt, bine legat și care emana o energie pozitivă impresionantă. Simțeam că am mers unde trebuie!

  După câteva guri de cafea și zeci de cuvine, mi-am spus doleanțele și s-a găsit repede o soluție. Pentru mine acea întânire a fost ca o zi frumoasă de primăvară.

  Anii au trecut, iar de atunci, de la acele alegeri, când îmi mai era dor de vreo apariție pe micul ecran, problema era rezolvată.

  Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!

  Sincere condoleanțe familiei!

  Dan Șarpe

  p.s. poză preluată de pe pagina de facebook

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.