In Memoriam

  0
  554

  Delia Strutinschi – Un Om blând și plin de înțelepciune

  În ultimii trei ani, am trăit și văzut multă durere în jurul meu.

  Oameni dragi și valoroși, care mi-au influențat pozitiv viața, s-au stins mult prea devreme. O parte din trecutul anilor 90 a apus ușor, ușor, lăsând un gol imens.

  La finalul lui 1994, la o recepție ținută la Hotelul ”Gloria” din municipiul Suceava, am cunoscut-o pe doamna Delia Strutinschi. Și-a făcut apariția împreună cu familia, domnul Dan Strutinschi, soțul, și fetița, Ermina.

  Pe vremea aceea eram prea tânăr, prea neliniștit, iar lumea era lipsită de ură și credeam, din tot sufletul, că suntem un fel de nemuritori.

  Sunt convins că mulți dintre D-voastră ați cunoscut-o pe doamna Delia Strutinschi.

  Era de-o veselie molipsitoare, modestă, iar dacă o problemă se lipea de tine îți sărea în ajutor.

  Modestia și înțelepciunea a fost totdeauna alături de doamna Delia, iar astăzi aceste două calități vor rămâne mai departe în familie.

  Sunt prea trist și mă opresc puțin.

  Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace!

  Sincere condoleanțe familiei!

  Dan Șarpe

  informația suceveană

  p.s. poză preluată de pe pagina de facebook a a doamnei Delia Strutinschi

  ”Cu durere în inimi, anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre soții și mame, Delia Monica Strutinschi, la data de 7 Februarie 2023, la Spitalul Județean Suceava. Neașteptata, moartea a venit repede și fără multa suferință. În cei 66 de ani pe acest tărâm, Delia a fost un profesionist dedicat și riguros, lipsită de aroganta și mândrie. Cei cu a căror viață s-a intersectat au găsit în ea o prietena mereu gata sa ajute și rar cerând ajutor la rându-i. Pentru familie a fost un înger care ne-a arătat tuturor cum se iubește sincer și necondiționat, desi i-am greșit mult. Delia a iubit călătoriile si arta clasica, florile proaspete, animalele, mirosul de fan proaspăt cosit și de pădure de brad. În ultimii ani redescoperise legătura cu divinitatea, cu un Dumnezeu bun și cald, în ale cărui brațe isi încredințează acum spiritul pentru eternitate.

  Delia va fi depusă la casa mortuara catolica de la cimitirul “Pacea” Suceava începând cu 08 Februarie. Înmormântarea se va tine la cimitirul nou Suceava în data de 10 Februarie, de la ora 12.00.” Sunt cuvintele pline de durere și adevăr ale Erminei și Dan Struntinschi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.