In memoriam

  0
  454

  Dr.Petre Cecilia- medicul care aducea zâmbetul copiilor

  La câteva zile după ce am fost angajat la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, adică cu vreo 25 de ani în urmă, am fost trimis pe Secția Pediatrie pentru a igeniza un salon.

  Împreună cu un coleg, având sculele cu noi și o găleată de vinacet, am plecat cu un elan muncitoresc vrednic de 1 Mai pentru a rezolva problema.

  După vreo două ore de muncă, ușa salonului s-a deschis iar un chip frumos, luminat ne-a dat binețe și un ”Doame ajută!”, ne-a întrebat cum merge treaba și s-a retras.

  Am aflat de la colegul meu că este doamna doctor Petre Cecilia, medic pediatru. ”A fost diector adjunct al spitalului și șef de secție” mi-a spus nea Mihai, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace, ”iar dacă ai nevoi vreodată de un pediatru poți apela la dumneai fără să-ți fie frică, e o femeie bună la suflet și ajută toată lumea”.

  Anii au trecut și de fiecare dată când urcam la etajul VIII sau IX cu treabă pe la Pediatrie, mă opream să schimb câteva fraze cu doamna doctor Petre.

  Doamna doctor Petre Cecilia era o persoană plăcută, sociabilă, frumoasă, cu un suflet mare și un bun medic pediatru. Când era în preajma ta, dumneai îți inspira încredere, atât ca om cât și ca profesionist.

  Sincere condoleante familiei îndurerate!

  Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace!

  p.s. 1 Doamna doctor a fost și va rămâne o femeie iubită, iar semnele se văd.

  Las câteva cuvinte spuse de colegii doamnei doctor.

  Din partea colectivului de la Bethesda.

  ”Regretăm profund plecarea la cele veșnice a Doamnei Doctor Petre Cecilia, medic primar pediatru, Omul cu care am avut o îndelungă și onorantă colaborare!

  Rămâne în memoria noastră pentru caracterul, dăruirea și profesionalismul cu care și-a tratat mereu pacienții.

  Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

  Din partea colectivului de la Aramis- Centru de Pediatrie

  Suntem profund îndurerați de pierderea colegei noastre, doamna doctor Petre Cecilia, Medic Primar Pediatru în cadrul Centrului de Pediatrie Aramis. Îi suntem recunoscători, pentru toți anii în care ne-a fost alături ca profesionist și ca OM, pentru întreaga activitate, pentru dăruirea și bucuria cu care a vindecat generații întregi de copii.

  Va rămâne mereu în inimile noastre și ale părinților care au cunoscut-o și care îi mulțumesc, pentru grija pe care le-a purtat-o în mod constant copiilor care au avut nevoie de ea.

  Sincere condoleanţe familiei!”

   p.s. 2 poză preluată de pe Facebook

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.