In memorian

  0
  166

  Răsvan Filip- Omul cu o inimă mare

  Astăzi, se împlinesc 8 ani de când Răsvan Filip a plecat la cele Veșnice.

  L-am cunoscut pe Răsvan Filip (în vara lui 1998, sper să nu greșesc) la sediul PNL Suceava, în perioada în care CDR era la guvernare, mai exact la Casa Shor, locul unde își aveau, la acea vreme, sediile cam toate partidele politice mai importante.

  Fără să știe mare lucru despre mine, Răsvan mă întrebă scurt și la subiect ”mă duc până la restaurantul partidului (Gloria) să mănânc, vrei să bei ceva sau să mănânci? Dai o vodcă, l-am întrebat? Pentru numai una, nu mă deranja, mi-a răspuns Răsvan”. Și de aici a plecat o prietenie frumoasă care s-a întins până la despărțire.

  După o bucățică de timp, mi-a dat seama că Răsvan Filip este un bun strateg politic, și nu unul oarecare, adică de nivel comunal sau municipal, ci mult mai mult. Sunt mulți politicieni locali și naționali care și-au făcut o carieră politică pe munca și priceperea lui Răsvan.

  Fiind un liberal autentic, lucru ce poate fi confirmat de Gheorghe Flutur, Dan Strutinschi, Crin Antonescu, Ludovic Orban, Valeriu Stoica, etc, etc, Răsvan Filip a fost crescut de istoria adevărat, unde regii, liberalii, țărăniștii au jucat un rol important în dezvoltarea României. Știa bine de tot că salvarea românilor stă în partidele de dreapta autentice, nu cele ieșite ”noaptea”, ”revopsite” dimineața și declarate de centrul-dreapt de unii care aveau ”urechea” acoperită cu var.

  Sunt convins că mulți dintre D-voastă l-ați cunoscut pe regretatul Răsvan Filip. A fot un șef bun la Direcția de Asistență Socială, un OM cu o inimă mare sau cum spunem noi, bucovinenii, un om de nota zece.

  Mi-aș dori, până la finalul vieții, să mai întâlnesc oameni de calitatea și complexitatea lui Răsvan Filip. Știu că sunt foarte rari, dar totuși îi aștept.

  Și mai știu un lucru, Răsvan s-a întâlnit cu Goguță și Virgil.

  Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.