În Ucraina se moare mult

  0
  110

  Din nefericire, în Ucraina se moare mult, iar politicienilor care se pozează în „apărători ai democrație” nu le pasă.

  UE și SUA, sperau în februarie 2022, (acum cu greu mai cred treaba asta) că pot învinge o națiune care se întinde pe 18 milioane de kilometri pătrați repede. I-au blocat bani, l-au ucis în presă pe liderul națiunii mari de vreo 100 de ori pe zi, l-au declarat bolnav de diferite boli și cu toate acestea, după cum se vede, Vladimir Putin este mai bine ca niciodată, iar Rusia are o economie mult mai puternică.

  Din nefericire în Ucraina, din cauza unui război, se distrug zeci de mii de familii, iar cei tineri mor. Mor ucraineni, ruși, români, americani, francezi, englezi, moldoveni, sârbi, dar pacea nu se vede.

  Când Sfântul Părinte spune că este timpul ca pacea, porumbelul alb să intre în Ucraina, „adevărații iubitorii ai democrație” îl etichetau pe papa ca fiind „un putinist”.

  Când un gazetar scrie că în Ucraina sate, orașe întregi au fost distruse, tone de bombe stau pe câmpuri așteptând să facă victime, zeci de mii de morți sunt îngropați sau lăsați până la noi ordine, tone de substanțe chimice – mortale traversează Europa de peste doi ani, tone de arme sunt împrăștiate peste tot, iar cei aflați în floarea vieții sunt vânați și trimiși să moară pe un front care nu este al lor și nu mai au cum să guste din frumusețea vieții adică nu mai au timp pentru a iubi o femeie, pentru a-și săruta copiii, pentru a-și strânge în brațe părinții, pentru o bere sau o țigară, iarăși este blamat ca „putinist”.

  Despre pace în Ucraina încă nu se poate vorbi!

  Poate după ce Pampers Președinte din USA cu Blonda Iubitoare de Moarte de la Bruxelles vor pierde alegerile în acest an, poate atunci porumbelul alb să-și întindă aripile din nou peste toată Europa.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.