Într-o bună zi Uniunea Europeană va dispărea

  0
  257

  Noua politică dusă de Uniunea Europeană de a crea un om nou, conceput de laboratoarele utopice ale noii clase politice, va duce în viitorul apropiat la o segregare a Europei.

  De exemplu, nu toate națiunile acceptă idee că bărbații pot naște sau să anulezi, prin legi, anumite principii creștine numai de dragul de a schimba totul după visele nebune ale unor purtători de păreri ce s-au aciuat la putere ori au o parte din banii pământului. Ideile monștrilor nasc monștri și sunt mai rele decât socialismul științific la care se viza cu 31 de ani în urmă.

  Omogenizarea statelor europene, în momentul de față, nu duce la bine, ba mai mult, ne îndreptăm cu pași mărunți și repezi, la o ruptură dură în UE.

  Anglia a înțeles foarte bine ce se va întâmpla într-un viitor apropiat și a dat semnalul spargerii Uniunii Europene. Cine spune că englezii vor muri de foame, după ieșirea din organizatia cosmopolitană europeană, se înșeală. Marea Britanie a fost un colos care a subjugat milioane de kilometrii pătrați, sute de milioane de oameni și și-a luat partea Cezarului tot timpul, cu alte cuvinte pivnițele din Londra sunt pline de aur, nestemate și lucruri de preț.

  Îmi aduc aminte că prin anii ´80 se vehicula următoarele: comuniștii trebuiau să implementeze în viitorul apropiat matricea socialismului științic, un om nou care să nu mai depindă de ceva material, adică de bani, proprietăți, o formă utopică a vieții acceptată de niște minți luminate de întuneric.

  Ceea ce se face astăzi în Parlamentul European, prin Raportul Matic, reprezintă o continuare a principiului lăsat, cu cîteva decenii în urmă, de comuniștii. Urmașii lui Lenin sunt prezenți astăzi în PE.

  Socialismului științic nu poate continua mult, lumea capitalistă, cea de bază, nu cred că va accepta așa ceva. Dipar anumite principii care te leagă de viață. Egalitatea între oameni nu a fost valabilă niciodată, ideea că toți putem face același lucru duce la distrugerea noastră.

  Obiectivele și valorile UE ușor, ușor sunt driblate.

  Într-o bună zi vom observa că rolul uniunii nu mai este cel de la început. De la un vis transformat în realitate, poate duce, după mai bine de 6 decenii, la un coșmar.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.