Județul Suceava, datorită unui management de supunere față de București, acceptă toate gunoaiele

  0
  104

  Vă mai aduceți aminte, în timpul virusului (sunt 4 ani de atunci), că în județul Suceava au fost carantinate opt localități plus municipiul reședință de județ? Au mai fost și alte zone din țară care au mai pățit așa ceva? Vă spun eu! Nu! Dar alte zone din Europa care a mai avut parte de asemenea tratațiuni? Tot eu vă răspund, în afară de Lombardia nu știu!

  Una peste alta, județul Suceava este o zonă unde se pot face fel și fel de experimente pe populație și nimeni nu pățește ceva. Ba mai mult, drept mulțumire, politic, cel supus, avansează.

  Bine, noi, mai bârfim pe la colțuri, de exemplul legat de carantinarea din 30 martie 2020 că domnul Gheorghe Flutur a acceptat, de dragul supunerii, o astfel de decizie politică-sanitară-stupidă, venită de la fostul lui șef, domnul Ludovic (Lucovid) Orban.

  Am citit, recent, despre faptul că factorii de decizii din județul Suceava, inclusiv, fermierii, au acceptat un sistem de rachetă antigrindină. Culmea, acest sistem de rachetă a fost refuzat de alte județe, dar acceptat aici, în Bucovina.

  Cei care nu și l-au dorit au motivat, mă refer la fermierii din zonele respective, că le alungă ploile. Mă gândesc că un om care muncește pământul știe ce vorbește, restul sunt doar cancanuri și multă prostie.

  Din nefericire județul Suceava, în perioada anului bisect, are parte de investiții care lovesc mai mult în populație, aducând panică, suferință și un regres financiar.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.