La Dornești vom avea bază NATO?

  0
  198

  Încă din luna decembrie 2022 se zvonea, prin județul Suceava, că austriecii de la Holtz au vândut domeniile din Dornești, rampele de încărcare-descărcare lemn, tocmai celor de la …..NATO, pe motiv că acele construcții se potrivesc de minune cu ceea ce are nevoie și armata americană, semn, vorba omului de rând, ”că totul a fost gândit cu vreo 20 de ani în urmă”.

  Nu sunt un expert militar, dar nu-mi place să aud de ”armată”, ”NATO”, ”armament”, aproape de locul unde stau, sunt cuvinte negative care de multe ori atrag nenorociri. Pace, iubire, sună  mult mai frumos.

  Povestea de la Dornești, dacă este adevărată și nu rămâne la nivel de zvon, sigur se va auzi sau s-a auzit deja, mult mai departe. Zvonul emană o vibrație care se propagă pe sute sau mii de kilometrii lungime, iar în viitorul apropiat se va lămuri situația.

  Zgomotele gloanțelor dau, de mai bine de un an de zile, o stare de neliniște în toată Europa. Miile de tone de rachete, proiectilele trase în Ucraina pe front, lasă în urma lor urme chimice care sigur ne va afecta sănătatea. Se spune că ciorile deja au plecat din zonele de conflict și s-au aciuat pe la noi, pe la moldoveni sau în Polonia, ca să nu mai spun de nefericitul Cernobîl care ne-a lăsat semne în interiorul trupurilor, iar acest lucru sigur este deja cunoscut.

  p.s. în seara asta am mai auzit un lucru: ”cât timp democrații vor locui la Casa Albă, pace nu va fi în Ucraina”.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.