Ne adâncim în sărăcie

  0
  117

  Nu-i o noutate că războiul din Ucraina ne-a sărăcit pe noi, românii, dar și pe europeni.

  Prețurile au explodat puternic în ultimele 10 luni, iar din punctul meu de vedere, cineva a profitat de acestă nenorocire și a adunat tone de euro, tone de dolari. Nu știu unde se vor piti aceste greutăți uriașe de bani, în schimb simt pe zi ce trece că românul de rând devine tot mai sărac. Utilitățile, carburanții, mâncare, toate ne storc rezervele financiare. Nu mai vorbesc de ratele bancare ori vacanțe.

  Au fost decenii de bine pentru europeni, dar frumusețea s-a topit din martie 2020 când ne-a intrat, în viața de zi cu zi, virusul. Și cum un necaz nu vine de unul singur a apărut războiul, iar repede binele nu va veni dacă nu știm, nu avem curajul să ne opunem răului.

  Pentru o viață sănătoasă trebuie să aducem pacea și să ne debarasăm de politicienii care au vârsta scutecelor și prind fluturi fără plasă ori de cei care au viziuni ce ne îndepărtează de esența vieții, adică de Sfânta Familie, credință și iubire.

  De obicei sărăcia nu vine singură, își mai adună pe lângă ea pe nenorocitele de foamete, boală, dar întotdeauna puterea iubirii, a credinței și a familie a învins răul, a învins războiul.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.