Ne trebuie pace!

  0
  219

  Oricât de mult ar încerca americanii și liderii UE să umilească Rusia, inclusiv pe Putin, după izbucnirea conflictului din Ucraina, nu reușesc. Ba din contra! Rusia și Președintele Vladimir Putin devin, pe zi ce trece, mai puternici.

  Au zis, în primele zile, după invazie, adică pe 25, 26, 27 februarie 2022, că Vladimir Putin va fi ucis în câteva zile chiar de familia sau prietenii lui! Un lucru penibil de fals! A trecut un an și jumătate, iar Vladimir Putin arată bine, sănătos și cu chef de muncă!

  Au zis că dacă scot Rusia din sistemul internațional de plăți SWIFT imediat țara dispare economic. Ciudat, acest lucru nu s-a întâmplat, dar în schimb au falimentat bănci din Elveția și SUA, semn că sistemul cel mai puternic financiar îl găsim momentan la ruși, nu la elvețieni sau americani!

  Au spus că bieții ruși stau prost cu mâncare. Iarăși fals, Rusia are o producție de cereale uriașă, cu un surplusul consistent, adică au un export mai mare ca în 2022, sunt pe primul loc!

  Au spus că armata Rusiei este la pământ, că rușii sunt lipsiți de tehnică, iar acum generalii din OTAN îi laudă pe ruși cum se apară și modul de operare pe front. Se aude că Vladimir Putin a construit o armată de drone, zeci de mii, o problemă-provocare uriașă pentru antiaeriana Ucrainei.

  Dorința unora de a întreține războiul este o decizie periculoasă și cu urmări grave. Când minți pentru a susține un conflict, ești părtaș la crimă!

  Nu-i o noutate că Ucraina a aruncat în luptă în primul rând etniile. Adică pe tinerii români, unguri, polonezi, cu puțină pregătire militară știind că aceștia vor fi uciși. Nu-i în regulă și pare că-i făcut cu bună știință, iar UE și SUA știu de acest lucru, dar tac! Sunt complice la ceva urât! Din nefericire tac și politicienii români. Și ei sunt complice la ceva rău! În schimb nu tac politicienii din Ungaria și Polonia, iar acest lucru îi ajută și pe românii din Ucraina

  Ucraina are nevoie de pace pentru a exista!

  Europa are nevoie de pace pentru înțelegere și armonie! Iar dacă pacea este refuzată în speranța că îl învingi pe rus și îl vei condiționa cu ceva, vor urma mai departe victime și distrugeri uriașe, adică va urma un salt economic în spate cu enorm de mulți oameni morți!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.