Nemuritorii

  0
  160

  După Revoluția din 22 Decembrie 1989, în prim- planul politicii și economiei românești, au apărut anumiți indivizi care se țin cu „dinții” de scaunul puterii. Ei se cred un fel de „nemuritori”.

  În funcția de șef la BNR, dinozaurul Mugur Isărescu nu se dă plecat. Are de mult vârstă pensionării , dar iubește puterea de 33 de ani! Cu derogare de la Parlamentul României, cu susținere de din afară, cu pricepere sau nu, domnul Isărescu este de neînlocuit. Ferească Bunul Dumnezeu să se îmbolnăvescă! Finanțele străine, pardon, cele românești, se duc „la vale”! Practic domnul Isărescu a „semnat un contract” cu Doamne, Doamne și rămâne la șefia BNR încă 1000 de ani!

  Am citit recent că „o somnitate națională” din PSD bineînțeles, cu numele de Valeriu Zgonea, a fost ales să conducă destinele de la ANCOM. Nu știu cum se face că numai între ei se aleg sau se propun?! În România nu mai există specialiști independenți. Pe toți îi găsești numai în PNL, PSD sau UDMR.

  Și în județul Suceava sunt mulți nemuritori: Gheorghe Flutur, Ioan Stan, Ion Lungu, Eugen Bejenariu. Un fel de doi la doi pe zona politică PSD-PNL.

  Asta fiind spuse, propun să-i votăm și în 2024, dar să nu mai candideze!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.