Nici după 33 de ani, traseismul politic din România nu a fost stopat

  0
  307

  Se spune că politica este o mare curvă. Eu spun că politicienii români sunt niște curve, al dracului de urâte, care te înșeală de fiecare dată.

  Din nefericire, românul a fost mințit constat din 4 în 4 ani. Este drept că-i place să audă vorbe frumoase, adică cum ar vrea să arate viața, să mai primească ceva, un ulei, zahăr sau o găleată, cu alte cuvinte să fie câștigător din toate punctele de vedere. De fapt gândirea asta este una total pierzătoare. Un om care îți dă ceva, îți promite mai mult decât poate, nu-i credibil, te înșeală, iar dacă uiți de fiecare dată aceste aspecte, le repeți, politicianul nesimțit profită de naivitatea ta.

  Să lăsăm promisiunile deoparte și să mergem pe zonă traseismul politic din România.

  Acest aspect nu s-a vrut niciodată eradicat. Mimat da, dar să se scape de așa ceva, nu.

  Din dorința de a te menține la putere, ce nu realizezi într-o campanie, când trebuie sa convingi mai mulți să te voteze, o faci mult mai repede cu o persoană, două sau chiar zece într-o zonă selectă, plină de lux și fără emoții. Găsesc băieții niste texte, anumite improvizații pentru gestul lor, cum ar fi: binele națiunii, trădarea din interiorul partidului care l-a promovat, etc, etc. Să nu uităm că Băsescu și-a impus propriul guvern prin acceptarea de traseism politic. Partidul UNPR s-a format din parlamentari de la PSD conduși de generalul Oprea. Am dat un exemplu care, culmea, ne-a ruinat pe majoritatea, dar s-au îmbogățit minoritatea.

  Traseismul politic este o boală cronică a unei democrații putrede și care ajută la sclavagizarea unei națiuni în detrimentul îmbogățirii câtorva persoane.

  Din nefericire această boală este acceptată tacit și de UE, mai ales când are interes.

  Putem scăpa de traseism? Atât timp cât în fruntea partidelor politice sunt oameni cu dorințe minuscule, adică oportuniști, răspunsul este nu.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.