Nimeni nu-i cere demisia domnului Rafila?

  0
  151

  În cazul scandalului ”azilelor groazei” nu s-a vorbit mai nimic despre importanța Direcței de Sănătate Publică, respectiv DSP Ilfov, adică a unuei instituții subordonate direct Ministerului Sănătății.

  Conform definiției ”Directia de Sanatate Publica este o institutie publica cu personalitate juridica care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Municipiului Bucuresti in scopul realizarii politicilor si programelor nationale de sanatate publica, a activitatii de medicina preventiva si a inspectiei sanitare de stat, a monitorizarii starii de sanatate si a organizarii statisticii de sanatate, precum si a planificarii si derularii investitiilor finantate de la bugetul de stat pentru sectorul de sanatate.” Preluat de pe site-ul dspb.ro.

  Normal, firesc și logic, dacă s-a cerut demisia anumitor miniștrii, domnul Ciolacu avea obligația să-și întoarcă privirea și către ministrul sănătății, respectiv domnul Rafila, să-i spună că este obligatoriu să facă un pas în spate.

  Din acest lucru, constat cu o amărăciune provocată de către hunii politicieni români, că tot scandalul întreținut cu ”azilelor groazei” este premeditat, gândit și lansat pe piață.

  Dacă reluăm filmul unor evenimente, domnul Ciolacul, care este Prim-Ministru și șefălaul de la PSD, trebuie să se gândească că nu întâmplător șeful de la SRI a demisionat cu un an înainte de alegeri, nu întâmplător s-a dat ”drumul” la un scandal unde sunt arătați cu degetul persoane din vârful PSD-ului și nu întâmplător toate relele au început exact după ce s-a predat ”mandatul de prim-ministrul”.

  Cei de la PNL, la alegerile din 2024, cu actualele ”realizări politice”, abia dacă vor scoate un scor de 12-15%, cu condiția unei absențe masive la vot. Atunci, cum sunt obișnuiți din anii trecuți când erau pe la PD, PDL, actualii „liberalii rebotezați, revopsiți”, vor trece la un atac ”pe la spate” către contracandidații principali, mai ales către cei proveniți din PSD, altfel vor pierde puterea, cee ce va fi enorm de dureros.

  Vă mai spun ceva: dacă domnul Ciolacu nu-și apără colegii, atunci afirm fără să greșesc că următorul Presedinte al României va fi tot de la PNL, care întâmplător sau nu, a condus un partid, pardon, un serviciu.

  Una peste alta, șeful guvernului trebuia să-i ceară demisia și domnului Rafila, pentru dreptate, dar probabil că îi este frică de dumnealui. Sau nu trebuia să accepte nicio demisie.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.