Nu ne îngrădiți libertatea

  0
  503

  Întreaga Europă, întreaga lume este cuprinsă de febra demonstrațiilor. 

  Sub pretextul stopării virusului, politicienii din întreaga lume, probabil mânați de anume interese necunoscute de noi încă, își doresc să ne ofere o altă varianță la viață, vor să ne supună mai mascat, cu alte cuvinte vor să ne taie din porția de libertate.

  Despre libertate am mai vorbit. Fără Ea totul se dărâmă, iar din cauza Doamnei Sale s-a murit la greu în toată lumea.

  Orice națiune are în spatele ei o istorie. Temelia fiecărui națiuni este construită de cei care au cerut libertate. Națiunile nu se clădesc, nu se dezvoltă sub ocupație, ci numai atunci când sunt libere. După libertate vin și celelalte dorințe, celelalte necesități. Ele sunt legate toate, libertate-pământ-dreptul la muncă-dreptul la vot-dreptul la religie-dreptul la circulație-dreptul la justiție-dreptul la cultură-dreptul la sănătate, dar prima, liderul, rămâne libertatea. Poți să ai un loc de muncă, sănătate, poți să circuli, dar când îți îngrădește libertatea totul se prăbușește.

  Strămoșii noștri și-au dat viața pentru un dram de libertate, iar dacă astăzi ne mai bucurăm de beneficiile libertății în mare parte se datorează stră-stră-străbunicilor noștrii.

  În marile orașe ale Europei se demonstrează împotriva unor sancțiuni pe care politicienii le vor aplicate sub masca virusului. Nu te-ai înțepat nu mergi la muncă, iar în același timp cu toții știm că un vaccin nu te ferește de virus. Treci prin boală mai ușor, dar o poți transmite. Cunosc persoane vaccinate care au transmis boala ori s-au îmbolnăvit.

  Noi, românii, nu primim prea multe informații legate de demonstrațiile din toată Europa. De frică, ne sunt ascune anumite adevăruri, iar prin acest lucru se simte că cineva dorește ca libertatea noastră să fie diminuată.

  Astăzi, când încă informațiile mai circulă pe internet, putem să ne formăm un punct de vedere asupra multor lucruri, dar dacă îi ascultăm numai pe cei cu gura mare, pe habarniști, să știți că departe nu ajungem.

  Pe mincinoși îi putem depista relativ repede, dar din nefericire pe politicienii care ne vor ca libertatea noastră să fie subțiată, pe asemenea specimene, cu greu îi identifici. De obicei îți dai seama, după un an cam așa, adică după ce i-ai dat puterea, respectiv votul.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.