O țară ortodoxă acceptă căsătoria persoanelor de același sex

  0
  156

  O primă țară ortodoxă din Europa, a legalizat căsătoria între persoanele de același sex.

  Este un subiect provocator, dar care nu mai este atât de actual.

  Din istorie știm că grecii erau mai libertini în ceea ce privește orientarea sexuală.

  Femeile umbau mai puțin îmbrăcate, bărbații se iubeau între ei, iar această ”dragostea din antichitate” s-a conservat mai departe.

  Grecia este prima țară care accepă legal căsătoriile între persoanele de același sex, ba ai mult, cuplurile de acest gen pot adopta copii.

  Nu sunt în măsură pentru a-i aplauda sau a-i pune la ”colț” pe cei care au hotărât o asemenea chestiune!

  Este clar că doi bărbați sau două femei nu pot concepe un copil, deocamdată, poate în viitor cu evoluția științei să includem asemena variante, dar în același timp pe zona de adopție sunt două elemente importante.

  Primul, prefer să știu un copil care este chinuit, abandonat, cu o viață dură, să fie primit, cu bunăvoința copilului bineînțeles pe anumite etape, de către un cuplu de același sex, în schimb, al doilea, nu știu dacă acel copil are maturitatea de a accepta, într-un viitor apropiat, o asemenea viață, adică să-ți vadă ”tata” John cum o sărută cu patos pe ”mama” Kyriakos. Cu o asemenea imagine zilnică, copilul poate fi afectat emoțional după o bucată bună de timp și să se ajungă chiar la anumite violențe sau să accepte că viitorul lui constă în mame și tați de același sex, practic, existând o rupere a continuității omenirii. Fie vorba între noi, un bărbat și o femeie pot crea un copil, restul sunt doar înterpetări legale.

  Din nefericire, Sfânta Familie în Europa nu mai este de actualitate și nici valoare nu mai are. Individul contează, individul este acceptat. Ba mai mult, se încearcă o promovare masivă a unui mixt de idei veniste din minte unor politicieni trecuți prin anumite etape periculoase ale vieții, pe care ei le consideră enorm de normale și sunt deja transformate în ”obligații”, datorită legilor votate chiar de către aceștia.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.