Oameni de onoare, oameni de valoare (IX)

  0
  193

  Majoritatea oamenilor iubesc pădurea, iubesc natura! În schimb sunt puțini dintre semenii noștrii care se luptă pentru protejarea pădurii, pentru protejarea naturii.

  Astăzi, am să scriu despre unul dintre Oamenii care se luptă de ani buni de zile cu anumite personaje puternice, în special cu politicienii ”orbi la verde”, pentru a păstra pădurea la locul ei, cu alte cuvinte pentru a scăpa pădurea și de crematoriile vorbitorilor de limbă germană.

  Cu toții îl cunoaștem pe suceveanul Daniel Bodnar, pe activistul Daniel Bodnar. Îi urmăream live-urile de pe Facebook cu mare interes, cu sufletul la gură. Era omul potrivit la locul potrivit. Pot spune, cu mână pe inimă, că Daniel este unul din oamenii de onoare, de valoare.

  Daniel era prezent peste tot în mass-media. Era adulat de către televiziuni, ziare. Era căutat sau cel puțin simula un interes și de către miniștrii, prefecți, anumiți oameni politici. Din nefericire într-o zi de iarnă, la începutul anului 2021, Daniel Bodnar a avut un accident. Puternic, cum îl știm, Daniel a trecut de perioadă urâtă și sprijinit de către Sfânta Familie și de către prieteni a mers mai departe.

  Să ai puterea în județul Suceava de a lupta pentru binele pădurii, unde politicul dictează cum trebuie să arate pădurea, iar vorbitorii de germană sunt beneficiarii exploatării lemnului după regulile impuse de la Cotroceni, este ca o misiune imposibilă, dar Daniel, după cum ne-a arătat, ne-a demonstrat, nu se sperie și vrea să meargă până la capăt.

  Într-o postare recentă pe Facebook, Daniel Bodnar menționa: ”Nu știu cu ce probleme te confrunți, dar să nu-ți pierzi niciodată speranța că lucrurile se pot schimba în bine. Când nu vine nimeni, vine Dumnezeu!”

  Daniel, ești un om de onoare, un om de valoare!

  Dan Șarpe

  p.s. poză preluată de pe Facebook Daniel Bodnar

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.