Oameni de onoare, oameni de valoare (VIII)

  0
  223

  Suceava mai are oameni de onoare, oameni de valoare (credeți-mă sunt tare bucuros cât încă găsim astfel de oameni).

  De ani de zile sunt încântat (sper ca și D-voastră) de priceperea, scrisul, frumos pe care îl primesc de la domnul Constantin Hlușneac. Îl așez calm, în ziar, cu o plăcere uriașă.

  Cu domnul Hlușneac am o colaborare care dăinuie de mai bine de 5 ani.

  Domnul Hlușneac de profesie este inginer. Dumnealui, pe lângă harul scrisului, mai are un talent, iubește muzica. Este îndrăgostit de acordeon, cu alte cuvinte știe să cânte la acordeon. Am făcut câteva repetiții, eu cu basul, domnul Hlușneac cu acordeon. Timizi ne-am sicronizat și sunt convins că pot ieși lucruri frumoase, bineînțeles dacă facem repetiții mai mult timp.

  Tot domnul Constantin Hlușneac ne-a bucurat cu opera și viața poetului bucovinean, Ion Cozmei. ”Ion Cozmei, o stea a Bucovinei, viața și opera”, este o adevărată capodoperă unde găsești tot ceea ce este legat de viața și opera poetului Ion Cozmei, Bunul Dumnezeu să-L odihnească în pace!

  Îmi doresc să mai lucrez câteva decenii cu domnul Hlușneac și să vă prezint, prin ziarul Informația suceveană, cărțile, articolele, poemele, poeziile și rondelurile marca Constantin Hlușneac.

  Pe data de 18 februarie 2024, Constantin Hlușneac, a împlinit frumoasa vârstă de 72 de ani.

  La Mulți Ani, maestre! Multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.