Oameni de onoare, oameni de valoare(II)

  0
  131

  Presa suceveană, cea postdecembristă, la începuturile ei, a fost creată, gândită de oameni faini, valoroși, care trăiau la intensitate maximă, iubeau ceea ce făceau, dar mai ales puneau suflet.

  Cine are curiozitatea de a citi un material scris prin anii ’90 și va face o mică comparație la perioada de astăzi va înțelege acest lucru.

  Relu Gavril Ursache este unul din oamenii de onoare, din oamenii de valoare care face presă de bună calitate de mai de 3 decenii.

  Orice întâlnire, discuție avută cu dumnealui îmi dă o energie pozitivă.

  Am spus-o și o mai spun, Suceava merită să aibă o istorie a presei, iar Relu, modestul și talentatul Relu, trebuie să înceapă a o așeza pe hârtie. Povestea oamenilor de valoare din presa suceveană trebuie cunoscută, pusă la loc de cinste și respectată.

  Știu, timpul anului 2023 este scurt, zboară mult prea repede, dar magia presei trebuie prinsă între coperțile unei cărți.

  Astăzi, de Sfinții Mihail și Gavriil, gândul meu cel bun se îndreaptă și către Relu Gavril Ursache. Îl așez liniștit, plăcut, cu dorința de a mai citit, de a mai asculta și de a mai privii multe creații semnate Relu Gavril Ursache, așa cam minim încă jumătate de veac.

  La Multi Ani, Gavril!

  Dan Șarpe

  p.s. Imaginea preluată de pe ziarul de pe net

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.