Opriți canibalismul!

  0
  136

  Observ, de câteva zile, că o parte din presa suceveană promovează anumite articole, la adresa unui medic, de tip canibalic. Acești ziariști îmi dă senzația că urmăresc să distrugă, din toate punctele de vedere, viața unui medic pentru o justiție publică, care după toate manualele unei democrații, se ține într-un tribunal.

  Demonizarea acestui doctor mă duce cu gândul că cineva vrea să obțină un avantaj pe care să-l folosească mai târziu, tot pentru a teroriza un anume segment din populație, în speranța că-i vor anihila ori controla sau poate din dorința de a alerga după like-uri, vizualizări, anumiți ziariștii înfierbântați aruncă cu tot ce este mai urât pe piață.

  În viață totul se plătește, mai devreme sau mai târziu, iar dacă plata unei greșeli se duce peste mai mulți ani, ea va fi mult mai dureroasă.

  Știu, vor veni comentarii urâte, denigratoare la dresa mea și a medicului, dar le accept și nu le voi șterge, cum fac acei care se cred sfinții din calendare. Ele, comentariile, vor fi oglinda unei realități pe care trebui să o accept dacă vreau să mai public ceva pe această nișă.

  Dragi ziariști, opriți canibalismul, nu duce la nimic constructiv, doar la ură și mizerie!

  Și apropos, nu am auzit să fiți așa de vocali legat de subiectul groapei de gunoi de pe Mestecăniș. Acolo tragedia este mult, mult mai mare, iar domnul Gheorge Flutur doarme iepurește în speranța că se va pune ”batista pe țambal”. Ba mai mult, dumnealui aruncă „tone de săgeți” peste bieții oameni din Valea Putnei poate îi va speria să renunțe la procese.

  ”Semeni vânt, culegi furtună”.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.