Pacea este mai bună decât războiul

  0
  161

  În ultimii ani, Europa se află într-un zbucium puternic și care, din nefericire, după cum se vede, va ține încă mult timp.

  Occidentul a vrut să îngenuncheze Rusia total. Din 2014 i-a impus sute de sancțiuni economice, dar după cum se vede Federația Rusă este mai departe în picioare și vie. Un colos nu-l poți ucide ușor!

  Occidentul sprijină un război în Ucraina, pe care și-l dorea scurt, cu repercusiuni adânci la ruși. Nu i-a reușit! Analiștii militari, analiștii economici, politici, consideră că ajutorul pentru Ucraina în conflictul militar cu Rusia venit din partea UE și SUA scade în intensitate. Banii sunt tot mai puțini, iar Ucraina tot mai distrusă, plină de morți, plină de boli și cu un aer otrăvit.

  În Ucraina s-a mers până acolo încât politicul a mutat sărbătorile religioase de pe stil vechi pe cel nou, numai ca să răstoarne gândirea rusă. Se pare că nu au reușit. O tradiție milenară nu o poți schimba-ucide într-un an de zile!

  Orientul fierbe, iar conflictul între Israel și palestinieni merge mai departe cu toate că duce la distrugeri și zeci de mii de morți. Pentru Israel este bine, încă mai are prieteni puternici, doar banii pământului sunt la ei, dar se pare că au pierdut la capitolul „simpatie”. Lumea nu acceptă să vadă cum sunt uciși mii de copii și mii de femei, mii de civili într-un război. Democrația occidentală, cea modernă, spune să-i pedepsești pe cel vinovat sau pe cei vinovați, nu să ucizi haotic zeci de mii de civili și să distrugi orașe numai de dragul de a pedepsi pe cineva pe care nu-l ai.

  Dacă politicienii și cei super bogați nu iubesc pacea, armonia, atunci răul se va instala în lume.

  Pacea este mai bună decât războiul

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.