Pe Zelenski adevărul îl doare

  0
  387

  Deranj mare în jurul războinicului Zelenski. Cei de la Amnesty International au spus cu subiect și predicat că armata din Ucraina nu-i protejează pe civili, cu alte cuvinte cei care dau dispoziții în Ucraina se folosesc de oamenii simpli, sunt un fel de scut.

  Întodeauna adevărul doare și imediat cei care sunt vizați sar repede ca arși și ripostează cum pot mai bine.

  Când un ONG ca Amnesty International face asemenea afirmații sunt convins că au dovezi solide, iar tu cel vizat, poți învăța multe lucruri. Bine, asta dacă vrei!

  Acceptul adevărului te face și mai puternic, refuzul sau negația te duce pe drumul pierzaniei. Pe Zelenski îl doare raportul prezentat de Amnesty Internațional, dar trebuie să-l accepte și să îndrepte situația.

  Întreaga Europă ajută Ucraina, pe Președinte, mai puțin poporul ucrainean greu încercat, iar de aici apar diferența de mesaje și simpatii.

  Pe vremea lui Ceaușescu, în Cernăuți găseai străzi în limba română, iar astăzi acele străzi poartă nume ucrainene, practict românii au fost șterși din istoria minusculă a Ucrainei, iar acest lucru a apărut după ce cofetarul a ajuns șeful Ucrainei.

  Am spus-o și o mai repet, Zelenski poate ajunge un mare președinte, doar dacă va recunoaște toate minoritățile din Ucraina și le acordă atenția cuvenită. Dacă tu, ca șef de stat, te folosești de minorități numai pentru câștig și în timp de război, atunci ești un politician mărunt, josnic și cu viziuni demne de evul mediu.

  Politica ucraineană de astăzi nu este de nivelul Europei, semnal dat chiar de Amnesty International, chiar dacă majoritatea populației îmbrățișează multe idei europene (când șeful politic suprem este pe al drum sau folosit de alții, totul se năruie).

  În Ucraina trebuie să intervină cât mai repede pacea, iar dacă se continuă din motive idioate acest război, atunci oamenii simpli, cei mai mulți, vor avea de suferit, iar nimnicarii, adică cei care și-au pus averile la adăpost, vor prospera.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.