Pensiile speciale sunt greu de anulat și foarte ușor de impozitat

  0
  299

  Orice politician din România, care are habar de legislație, știe foarte bine că legea pensiilor speciale în actuala formulă nu poate fi anulată.

  Acesta lucru este cunoscut și de cei de la Bruxelles. O pensie specială nu o poți lua așa de ușor! De aceea folosesc ca „paravan” PNRR.

  Mai departe, cei de la guvernare, cei din opoziție, CCR, Președintele României, UE, știu foarte bine următoarea mișcare: fără speciali nu pupi guvernare, nu pupi combinații, adică ioc miliardele de euro. Fără „speciala” Aspazia domnul Băsescu nu-și mai termina al doilea mandat de președinte. Am dat un exemplu mărunțel.

  Domnul Marcel Ciolacu împreună cu domnul Nicolae Ciucă, avându-i alături pe actualii și viitorii beneficiari ai pensiilor speciale mai știu că fără „puțină ordine” în această zonă nu mai vin bani de la UE, într-o perioadă dificilă, cu un război la doi pași și cu o industrie redusă aproape de zero, iar ca toată treabă să fie bună, România mai are parte de o populație în scădere. Deci intervine următoarea întrebare: cine ne va plăti pensiile speciale? De unde miliardele de euro? Iar răspunsul vine imediat: de la Bruxelles și „cămătarii” legalizați oficial, adică băncile- varianta de împrumut cu cele mai mari dobânzi existente în Europa.

  Sigur domnul Ciolacu va face un drum la Bruxelles unde le va explica o situație cunoscută specialiștilor europeni, iar aceștia vor fi foarte „bătăioși” și va spune în limbaj de politician să facă reducere la banii în zona pensiilor speciale, după care vor accepta doar cuvântul „pensii” fără speciale.

  Și uite așa, pentru a proteja „tinerii speciali ai României”, să-i mulțumească într-o manieră „crâncenă ” pe cei de la Bruxelles, domnii Ciolacu și Ciucă împreună cu gașca nesătulă vor ridica vârsta de pensionare la majoritatea românilor, iar pensiile speciale vor rămâne mai departe așa cum sunt. Până când? Nu știu!

  Dan Șarpe

  p.s. Treaba cu pensiile speciale se poate rezolva în maxim 2 minute (am mai tot repetat, dar nu se vrea). Dai un OUG prin care impozitezi cu 60, 70, 80 la sută pensiile mai mari de 7000 de lei/lună și împaci capra-varza-UE.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.