Pietonii suceveni sunt buni numai de plată

  0
  199

  Bănuiesc că după un studiul făcut de un mare profesionist în domeniul fluidizării traficului pe zona municipiului Suceava, de vreo doi ani se tot reduc numărul de treceri se pietoni, astfel încât, până la finalul lui 2024, municipiul Suceava va raporta că nu va mai avea nicio trecere de pietoni, iar traficul rutier se va face cu 50 km/oră, fața de jumătate cât este acum.

  Mai în glumă, mai în serios, cei care conduc destinele primăriei, cred că și a poliției municipiului Suceava, au decis că pietonii sunt buni numai de muncă și plată. Adică și de plata impozitul, în rest puși pe pauză. Propun ca domnul primar al municipiului Suceava la următoarea ședință de CL să treacă o hotărâre prin care sucevenii pietoni să-și plătească, preventiv bineînțeles, taxele, impozitele și taxa de gunoi în avans pe vreo 10 ani.

  Am spus-o și o mai spun, în municipiul Suceava se moare enorm de mult pe trecerile de pietoni, iar vinovați de fiecare suflet pierdut sunt: primarul, viceprimarii care s-au perindat și șefii de poliție. Dacă acești indivizi doreau să reducă numărul de accidente se reușea, în rest sunt doar povești și scuze ieftine inventate chiar de aceștia.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.