Pinocchio de la USV

  0
  149

  Vă mai aduceți aminte, cum domnul Valentin Popa, rectorul Universitatății ”Ștefan cel Mare” Suceava, cu doi ani în urmă, afirma că nu sunt bani, circa 80 de milioane de lei, pentru a duce utilitățile la viitorul campus universitar de la Moara, unde trebuia să se construiască Facultate de Medicină, iar pentru asta a cerut și obținut teren în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava?

  Încă din 2021 am spus că domnul rector este un mincinos. De fapt textul cu banii pentru utilități este o mare vrăjeală. Tot atunci am mai menționat că ajut, sprijin universitatea, gratuit, pentru a obține utilitățile mai mult spre gratuit, dar domnul Valentin Popa s-a făcut că nu vede, nu aude de așa, din simplu motiv că iubește minciuna.

  Nu intru în prea multe amănunte, dar vreau să demonstrez, din nou, că domnul fost ministru minte, iar pentru asta l-am intitulat ”Pinocchio de la USV”.

  La Moara, universitatea suceveană, are destul teren pentru a construi o facultate de medicină, un cămin, pentru a dezvolta mult de tot întregul sistem de învățământ superior sucevean, iar cu toate acestea, domnul Popa și-a întins ”gheruța” și peste bunul altuia, adică terenul spitalului.

  Din nefericire, Consiliul Județean Suceava, proprietarul terenului de la Spitalul Clinic Județean Suceava, repede i-a dat universității ceea ce a cerut. Cu alte cuvinte domnul Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a pus ”botul” la vrăjeală domnului rector.

  Dovada cea mai mare că domnul rector a mințit premeditat constă în construcția care se face pe terenul de la Moara, adică pe o parte din cele 30 de hectare.

  Să nu-mi spuneți mie că acea construcție va funcționa fără energie electrică, fără gaz metan, fără apă rece și fără canal!?!

  Una peste alta, domnul Valentin Popa a demonstrat că minciuna dă bine atunci când vrei să obții ceva, iar pentru mine domnul rector va rămâne un veritabil Pinocchio autohton.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.