Politica ceaușistă a lui Gheorghe Flutur

  0
  154

  Când a intrat în politică domnul Gheorghe Flutur, pe zona liberală, adică în 2000, am crezut că este o variantă credibilă care să combată PDSR (Partidul Democrație Sociale din România) din județul Suceava, adică actualul PSD.

  Bun organizator și cu susținere, domnul Flutur a avansat repede în politica românească, ocupând diferite funcții județene, naționale, dar a uitat de nevoile oamenilor de rând.

  Când accepți o groapă de gunoi pe un vârf de munte, te faci că nu vezi furtul de lemn, aplauzi tăierile salariale, sigur nu mai ești de partea celor care te-au votat. Dar totuși este votat!?!

  În ultima perioadă de timp, îl vedem pe neobositul Gheorghe Flutur în permanență cu foarfeca în mână. Se termină de renovat o școală pac domnul Flutur apare, se asfaltează o bucățică de drum comunal energicul Flutur este prezent, apare o cursă aeriană spre un oraș european domnul Flutur se laudă. Cu un asemenea comportament te face să crezi că este un urmaș de-al lui Ceaușescu.

  Bine, Ceaușescu inaugura fabrici, uzine, locuri imense, demne de respect, pe când președintele CJ Suceava se limitează după cerințele umilitoare din secolul XXI.

  Recent am citit o știre legată de punerea în funcțiune a heliportului de la SJU și mi-am adus aminte de fuga lui Ceaușescu din 22 decembrie 1989 cu elicopterul.

  Să fie un semn al viitorului sau domnul Gheorghe Flutur s-a transformat într-un nemuritor?

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.