Povestea de dimineața

  0
  106

  Ușor, ușor, ies la suprafață anumite anomalii legate de vaccinare împotriva virusului din anul 2021, de reacțiile grele care deja au distrus vieți și sănătatea la mulți oameni.

  Țin minte, că anonimul coordonator la nivel național pe capitolul vaccinare, ne explica cât de sigure sunt dozele și ce bine fac organismului, dar în realitate domnia sa era departe de adevăr.

  Mai țin minte că la ”radio șanț” se auzeau de nenumărate recții adverse, chiar decese, iar dacă se mergea mai departe imediat ”deștepții” te demolau cu o întrebare prostească ”poți să demostrezi așa ceva sau ești împotriva științei?”.

  Mai țin minte că nici din teritoriu nu s-au raportat reacțiile adverse, de teama prostiei, iar cei care aveau acest curaj nici nu erau băgați în seamă. Ordinul era unul singur: să se vaccineze câți mai mulți oameni, milioane de persoane, că nu-i așa, dă bine la statistică.

  Nu-i o noutate că virusul a resetat lumea, mai ales partea medicală, că speranța de viață a scăzut simțitor. În fine, din nefericire omul se distruge singur, așa de prost a ajuns!

  Ce s-a întâmplat cu vaccinarea, cu alte cuvinte, ceea ce a făcut guvernul României prin faptul că a ascuns adevărul despre vaccinarea împotriva virusului, ne arată că suntem mințiți, conduși de habarniști, iar răul cel mai mare este următorul: amatorii și guralivii au luat locul profesioniștilor.

  Dan Șarpe

  p.s. adevărul ne este ascus și acum, la ceea ce se întâmplă în Ucraina.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.