Povestea de marți dimineața

  0
  258

  În municipiul Suceava parcarea este un lux din punct de vedere financiar.

  Într-o zonă a țării, unde salariile sunt foarte mici, unde locurile de muncă sunt limitate, iar investițiile se îndreaptă spre cifra zero, nu poți să aplici o taxa de parcare peste alte municipii de județ! Bine, sunt pentru taxare, (plătește, dacă își dorești să mergi cu mașina 300-400 de metri doar să cumperi o sticlă de apă minerală), dar făcând o regulă sau un calcul care să fi suportabilă de majoritate sucevenilor.

  Parcarea pentru o jumătate de oră, în municipiul Suceava, este de 2 lei, iar 4 lei achiți pentru o oră. La Iași, Târgu Mureș, Constanța, Sibiu (zona zero) prețul pornește de la 2 lei/ora sau maxim 5 lei/ora (achitat prin telefonie mobilă).

  Nepriceperea consilierilor locali de a plica o taxă de parcare mult peste Sibiu, de exemplu, mă face să cred că aceștia nu au avunt niciun raționament financiar la bază, ci doar votul de partid.

  Am asistat de multe ori, atunci când îmi achiziționam un bilet de parcare, la multe înjurături și inventarul sfinților din calendar adresate domnului Primar, Ion Lungu.

  Sutem săraci, dar plătim mai mult decât bogații țării!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.