Povestea de miercuri03.01.2024

  0
  160

  A fost odată ca niciodată o „mână” de angajați care se ocupau de bunul mers al unui spital.

  Această „mâna de angajați”, mare parte din ei, sunt cu studii superioare, adică cu facultăți și mastere, chiar cu doctorate, iar cu toate ăstea când a venit vorba de bani, de salarii, statul român nu a vrut să-i aducă nici măcar la valoarea unui om de serviciu de la prefectură sau consiliului județean.

  Bieții de ei, văzând că nimeni legislativ nu-i ajută cu un salariu mai bunișor (cât despre răspundere, Slava Domnului, guvernul imediat a „sărit”), au hotărât, după legile românești, nu ar strica o discuție cu domnul Ministru al Sănătății, Rafila, membru reprezentativ al României la OMS.

  Degeaba! Discuțiile au fost sterile, neimportante, din simplul motiv că domnul doctor Rafila a primit mesajul de a nu pricepe ce face TESA și muncitorii de la întreținere la un spital.

  Domnul Rafila și domnul Ciucă (să nu uităm că ambii sunt de la PSD- un partid social care cică luptă pentru drepturile omului de rând), mai știu ceva: la români nu este unitate și intervine frica de a pierde și puținul pe care îl are, dar nu știu un lucru foarte, foarte important. Și anume, că vine decontul rapid, PSD va pierde la alegeri sute de mii de voturi, voturi care nici PNL nu le va vedea, ci se vor duce către o altă variantă politică.

  Și uite așa, de la șef de guvern sau minister poți ajunge mult în spate, atât de departe încă majoritatea are obligația de a te uita rapid.

  Povestea de astăzi are următoarea morală: când ești la putere fă bine și scoate legi, ca atunci când vei intra în opoziție să nu se întoarcă împotriva ta.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.