Președintele României, domnul Klaus Iohannis a uitat de România

  0
  124

  „Vom continua să sprijinim Ucraina atât timp cât va fi necesar. Victoria Ucrainei în acest război este obiectivul nostru principal“. Este declarația domnului Iohannis, Președintele României, grăită în cadrul sesiunii Summitului Formatului Bucureşti 9, desfășurată la Castelul Bratislava, Slovacia. Este o declarație politică frumoasă, dar nu are nicio treabă cu țara unde îi este președinte.

  Din nefericire domnul Iohannis a fost fie președintele Germaniei, fie al Austriei, iar mai nou al Ucrainei, dar în cei 9 ani de mandate nu l-am auzit ca fiind președintele tuturor românilor. Nu ne-a luat niciodată apărare!

  Nu l-am auzit pe domnul Iohannis spunând că îi susține necondiționat pe profesori. Viitorul României depinde de învățământ, lucru știut de profesorul-președinte, dar acum a uitat cu desăvârșire.

  Nu l-am auzit pe Președintele României spunând că susține necondiționat Autostrada Nordului.

  Nu l-am auzit pe domnul Iohannis spunând că susține copiii României mergând și pe o triplare a alocației.

  Nu l-am auzit pe Președintele Iohannis spunând că este împotriva construirii unei gropi de gunoi pe un vârf de munte, respectiv pe Mestecăniș.

  Nu l-am auzit pe domnul Iohannis spunând că ar fi timpul ca austriecii să nu mai cumpere lemn din România, iar pădurea noastră să fie respectată, nu furată.

  Nu l-am auzit pe domnul Iohannis spunând care vor fi următoarele zone din România unde va merge în vizită.

  Nu l-am auzit pe Președintele României spunând ceva în apărarea românilor din Ucraina.

  Cu o durere în suflet constat că România nu a avut un președinte în ultimii 9 ani!

  Păcat! Noi, românii, merităm mai mult!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.