Primăria municipiului Suceava, o instituție de unde nu primești niciun răspuns

  0
  104

  S-a ajuns, în anul 2023, ca Primăria municipiului Suceava să fie o instituție de unde nu primești niciun răspus la o anume solicitare (și nu este singura unitate).

  An de an, Primăria municipiului Suceava a angajat numeroși specialiști pe anumite zone, mai puțin pe cea legată de comunicare.

  Din nefericire, domnul Primar se face că nu observă acest lucru, ceea ce demonstrează că nu are o doză mare de respect față de suceveni.

  Lipsa de comunicare cu populația, necesitatea de a oferi un răspuns unei clarificări/petiție/solicitări sunt lucruri normale, legale (Legea 544/2001), dar care încă nu sunt cunoscute de unii angajați și șefi din primărie.

  Nu poți să dezvolți un oraș, dacă nu asculți care sunt cerințele unei comunități. Dacă domnul Lungu, primarului municipiului Suceava, crede că le știe pe toate, se înșeală.

  Domnul Lungu nu poate să cunoască care sunt doleanțele sucevenilor din cartierul Ițcani, Mirăuți, Centru, dar dacă le citește înscrisurile poate ”simți” care este ”pulsul” și de a rezolva diferențele.

  Prin neîncrederea pe care o are domnul Lungu față de suceveni, confirmă faptul că dumnealui se va retrage spre alte funcții, lăsând ca municipiul Suceava să se dezvolte benefic, să ”respire” un alt fel de aer, mai prosper pentru majoritatea populației.

  Domnul Lungu a avut șansa, din 2004, să ne arate care îi este puterea ca primar. Și ne-a ”arătat”! Fără drumuri normale, fără industrie, fără fotbal măcar în B (o rușine națională), fără un centru de afaceri, fără locuri de muncă, fără zone verzi și mă opresc aici.

  Îmi doresc ca la Primăria municipiului Suceava să intervină normalitate, dar îmi dau seama că nu se poate așa ceva dacă nu apare un primar puternic, iar momentan, domnul Lungu, să nu se supere, dar nu este un primar puternic și nici viziune nu are.

  Poate, din alte poziții publice, domnul Ion Lungu va reuși mai multe!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.