PSD Suceava are șanse mari de izbândă

  0
  101

  La fiecare rând de alegeri sunt cunoscători ai politicii, șefi de campanii sau ascunși după șefii de campanie care întotdeauna pregătesc o surpriză.

  Știu aceste aspecte de ani de zile, doar nu-i așa, am văzut toate campaniile electorale după Revoluția din Decembrie 1989, iar ei ”meseriașii” sunt pregătiți pentru așa ceva!

  Suceava deja și-a primit surpriza preferată pentru alegerile locale. Și anume, domnul Ion Lungu, actualul primar liberal al municipiului Suceava de 20 de ani, nu mai este lăsat să candideze pentru un nou mandat.

  Partidul Național Liberal Suceava, de mai bine de 10 ani, nu a mai făcut nicio achziție mai notabilă, adică de nume sonore, rămănând neschimbați din perioada domnului Băsescu, cu alte cuvinte liberalii suceveni nu și-au mai adus niciun nume cu rezonanță din zona Sucevei, fapt ce ne arată că această formațiune politică nu s-a mai emancipat, nu și-a mai întârit rândurile, nu și-a mai actualizat liderii sau semii-liderii.

  Partidul Social Democrat Suceava numai anul trecut și-a mai înnoit o locomotivă, aducând un nou lider la municipiului reședință de județ, un nume puternic, cu un trecut care ne-a arătat că poate face ceva durabil și util. Acesta este domnul Vasile Rîmbu.

  PSD Suceava are prima șansă de a câștiga primăria municipiul Suceava cât și președenția Consiliul Județean Suceava. Le mai trebuie doar să ne prezinte proiecte de dezvoltare, să ne arate că sunt uniți și cu un dram de bun-simț.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.