Războiul de lângă noi

  0
  145

  Inevitabil, dacă războiul va continua în Ucraina, părți din teritoriile României vor fi lovite, în mod voit sau nu, fie de către ruși, fie de către ucraineni.

  Nu există soluții pentru a evita aceste aspecte negative, doar pacea, dar pacea încă nu se dorește din simplu motiv că politic se gândește negativ.

  Este greu să învingi forțele malefice pornite din trupul unuor oameni loviți de putere, însetați de sânge, doritori de moarte, controlați de bani.

  Din nefericire, întotdeauna, de când îi lumea și pământul, oamenii răi au fost și vor fi peste tot, îi găsești lipiți de noi, deci răul ne veghează permanent. La fel și binele! Problema care se pune este ce alegem noi? Ce aleg cei care ne conduc?

  O parte dintre D-voastră veți spune că cel rău se mișcă doar din partea Rusiei, o altă parte din D-voastră veți afirma că răul trăiește mai bine în Ucraina, iar o altă parte dintre noi veți afirma că majoritatea celor malefici sunt din zona celor bogați ai lumii.

  Războiul este cea mai urâță invenție, iar frica depășește războiul în numărul de victime.

  România, până în prezent, a dat dovadă de supunere față de OTAN și politicienii lumii care iubesc războiul, iar aceste aspecte sunt cunoscute și de către ruși.

  Să fie pace în lume, atât spun!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.