Războiul din Orientul Mijlociu va deveni din ce în ce mai dur

  0
  196

  Se știe că una dintre cele mai bune armate din lume este cea a statului Israel, cum de altfel se cunoaște faptul că serviciile secrete din Israel sunt de top, iar cu toate acestea s-a întâmplat un 7 octombrie mult prea sângeros pentru poporul evreu.

  Ceva îmi spune că domnul Beniamin Netanyahu, Prim-Ministrul al Israelului, știa de această problemă, dar „furat” de dorința puterii (vezi demonstrațiile cetățenilor împotriva unor legi promovate de către dumnealui care subminau puterea democrația), a uitat de îndatoririle pe care le are. Chiar serviciile secrete egiptene au spus că i-au atenționat pe israelieni de un posibil atac din partea celor de la Hamas.

  Istoria omenirii ne-a demonstrat faptul că un politician care stă mai mult de 15 ani la putere, uită de regulile democrație și se transformă într-un dictator.

  Dau niște exemple: Napoleon, Lenin, Hitler, Stalin, Churchill, cu toții au iubit puterea politică și s-au transformat în dictatori. Actualii lideri ai Rusiei, Chinei, Turciei, Israelului au peste 15 ani de putere.

  Cu toate criticile pe care le voi lua, menționez faptul că domnul Bibi (Beniamin Netanyahu) are mai mult de 15 de când este conducătorul Israelului și își dorește mai departe să rămână la „butoane” cu orice preț, uitând de legile nescrise ale democrației, de interesul poporului.

  Orice crimă din lume asta trebuie pedepsită!

  Ceea ce a făcut Hamas pe 7 octombrie, crimele comise de către aceștia sunt oribile, în schimb cum procedează Israel în Palestina, din dorința de a se răzbuna, seamănă pe zi ce trece tot mai mult a genocid.

  O țară, cum este Israelul, cu o democrație avansată și cu o dragoste față de Bunul Dumnezeu, trebuie să găsească o altă soluție de pedepsire a celor vinovați de crimele din 7octombrie 2023, nu cum procedează momentan.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.