Realități triste și dureroase

  0
  190

  Cu greu îți poți stăpâni emoțiile atunci când auzi o știre de genul că anumiți medici, cu un jurământ depus și cu o salarizare exemplară, dintr-un anume spital de stat, nu au intervenit la durerea unei tinere mămicuțe, fapt pentru care a dus la decesul acesteia, cum de altfel când auzi că un tânăr care s-a suit drogat la volan, a ucis alți tineri. Sunt lucruri grave, care te afectează!

  Când un medic nu îți acordă ajutorul și sprijinul cuvenit într-un spital de stat, deci într-o instituție de interes național unde este plătit din taxele și impozitele românilor, atunci statul are obligația de a-i retrage sprijinul ”de pe teritoriul lui” lăsându-l la înțelepciunea privatului, ca răspuns pe latură civilă.

  Dacă se va face așa ceva în câteva cazuri, responsabilitatea celui care este implicat în actul medical ar fi mult mai mare, dar așa, lipsa de educație combinată cu ”fumurile de mare specialist” plus știind că nu-i pedepsit tare de către ”cei care îl judecă” duc la tragedii uriașe. Bine, pe viitor, într-o bună zi, îl va ajunge din spate și responsabilitatea pentru faptele lui, ”cu ce mână dai, cu ai vei primi”, ceea ce va fi o adevărată povară pentru acel medic. Într-un interviu pentru TVR2, domnul dr.Cristian Irimie, Bunul Dumnezue să-L odihnească în pace, spunea: ”fiecare chirug are aleea lui în cimitir, problema este dacă-i găsești capătul sau nu. Dacă nu, îl scoți din sistem”.

  Teribilismul, mai ales a celor sprijiniți prostește de banii și influența părinților, naște la un moment dat monștrii.

  Cazul acelui tânăr drogat care ucide cu o mașină alți tineri, nenorocind familii, este un exemplul pe care justiția trebuie să-l trateze, să reacționeze foarte serios, altfel va scăpa din ”mâna” anumite lucruri, ceea ce implicit va duce și la alte tragedii.

  În cele două cazuri urâte intervin ”cei 7 ani de acasă”, ”pregătirea de bază” și responsabiliatea pe care o au anumiți oameni care se perind prin societate.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.