România chiar este proasta Europei

  0
  98

  Am citit, recent, că în pentru redresarea economică post virus, UE a alocat fonduri în valoare de 191,5 miliarde de euro. O grămadă de bani, iar statul din Europa care a primit cei mai mulți euroi este Italia.

  Am căutat pe internet cam ce sumă a primit România din totalul de aproximativ 192 de miliarde de euro și am găsit…… nimic. Instantaneu m-am aprins. Pe loc m-a luat durerea de cap! Adică, noi, românii chiar suntem cei mai proști din Europa? Chiar nu meritam ceva, așa, cât să facem două spitale regionale? Băi, frate, chiar suntem proasta Europei, vorba lui Cristoiu.

  De când am intrat în UE, adică de vreo 17 ani, România a primit 56 de miliarde de euro. Atât și nimic mai mult!

  Să vă mai spun ceva, România se pare că a cheltuit tone de euro, mai ales cu ucrainenii bogați. Se spune că suma aruncată în zona Ucraina este de aproximativ 50 de miliarde de euro, iar pentru asta, statul român, de mai bine de doi ani, se împrumută cu dobânzi mari numai pentru a executa ordinele venite de la Bruxelles.

  Sunt de acord că trebuie ajutat un om sărac, bolnav, oropsit, vitregit de război, indiferent de unde provine. Bietul om trebuie privilegiat până la un punct, dar pe cei care au bani, mașini scumpe sau cei care ne batjocoresc țara, istoria și pe proprii cetățeni trebuie să-i tratăm astfel, adică să nu ne împrumutăm de bani pentru binele bogaților.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.