România este sub asediul virusului

  0
  270

  Suntem pe primul loc în lume la numărul de decese cauzate de virus, iar răul, după cum se arată, nu se oprește aici. Sistemul sanitar este paralizat din cauza lipsei unui management profesionist. Bolnavii cronici se descurcă cum pot, statul i-a abandonat, dar își dorește mai departe contribuția la sănătate. Durerea și moartea macină zilnic mii de români, trecutul, adică lipsa unei structuri sanitare  ne urmărește mai rău decât fantomele, iar cei care ne conduc dorm până la ziua de salariu.

  Președinte Iohannis aleargă după medalii prin lume, după succese personale, vizite de relaxare, uitând că are de condus un stat. Românii au nevoie ca șeful lor să stea alături de ei, să umble prin spitale, să le simtă durerea, să strige după ajutor.

  Răceala cu care domnul Iohannis își tratează propriu popor ne demonstrează că nu-i pasă de cei aflați în suferință. Dacă, el, marele Președinte, are stomacul plin, nu-i bolnav, luxul îl cuprinde peste tot, niciodată nu are cum să-i înțeleagă pe cei cu necaz.

  Prim-Ministru suspendat al României stă și el pitit de frica virusului prin locurile pe care le consideră mai în siguranță (de fapt, pe acest om, nici mintea nu-l ajută să facă ceva constructiv).

  Nu am auzit să vină vreun sprijin nici de la șeful Senatului sau de la conducătorul Camerei Deputaților. Cu toții sunt axați pe prinderea puterii, iar problemele de sănătate ale românilor  le-au trecut pe planul al doilea.

  Este cumplit să vezi cum toți politicienii fug de răspundere, fug din fața greutăților. Ei știu numai să pună taxe, impozite, sancțiuni, să-și ofere pensii speciale, dar au uitat de obligațiile pe care le au față de cetățeni.

  Trăim vremuri cumplite, iar dacă nu se ridică cineva cu minte care să ne scoată la liman, mulți dintre noi se vor prăbuși, chiar și politicienii se pot îmbolnăvii sau își pot pierde din privilegii.

  România este sub asediul virusului.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.