Rușinea va acoperi cât de curând numele Clotilde Armand

  0
  290

  Se pare că alegerile locale din 2020 nu s-au terminat. La Sectorul 1 funcția de primar nu este încă rezolvată, cu toate că BEC a semnat Provesul verbal final. Mai sunt de numărat câțiva săcușori de voturi, iar câștigătorul dat printr-un proces democratic, adică prin vot, se pare că ar fi candidatul PSD nu cel al USR cruce. Cu alte cuvinte, Clotilde Armand dacă are onoare, trebuie să-și pună demisia, iar Dan Tudorache să renunțe la deputăție pentru funcția de primar.

  Situația este foarte încâlcită la Sectorul 1, mă refer la câștigător.

  Să admitem că se va constat un furt electoral, dar ce se va întâmpla mai departe? Clotilde își va da demisia? Își va recunoaște înfrângerea sau va merge pe partea legală, care are un vid în legislație și o ține pe direcția ”mafia vrea să mă facă”?

  Dacă îți va da demisia Clotilde Armand asta nu-i sinonim cu preluarea primăriei Sectorului 1 de către Dan Tudorache. Și pe această zonă avem un vid de putere! Se vor face sigur alegeri, nu sunt alte soluții legale la îndemănă.

  Oricum, USR cruce a demonstat că nu sunt băieții cuminți, ba din contră, o țară întreagă a văzut cum o mână de useriști au furat pentru ca o franțuzoaică să ajungă primar.

  ”Fără penali în funcții publice” e ca o zână bună, care demult s-a depărțit de USR cruce.

  Rușinea va acoperi cât de curând numele Clotilde Armand, Dan Barna, Dacian Cioloș, liderii unui partid născut din dorința nebună de a pune mâna pe putere, fără să le pese de o regulă a democrației, adică votul. Sigur, mai rămâne să vedem cum se va comporta și Franța, țara care a fost alături de România mai ales la greu.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.