Șansele candidaților la alegerile prezidențiale

  0
  157

  La cum se ”așează” dorința electorală a românilor, AUR va avea cu siguranță la alegerile prezidențiale candidat în turul al doilea. Și chiar cu șanse mari de a câstiga.

  Când am făcut o asemnea remarcă, mă bazez pe mai multe idicii:

  1. În România casele de sondaje nu sunt credibile. Ele stabilesc un plus de valoare pentru cel care plătește măsurătoarea.
  2. Politica economico-socială dusă de cei de la putere, adică de coaliția PNL-PSD, este una de supunere oarbă față de UE, interesul Ucrainei și bineînțeles față de americani. Liderii celor două formațiuni politice, adică domnul Ciolacu și domnul Ciucă, au ajuns niște politicieni din ”plastelină”, ușor manevrabili, sunt prea umili și cu o dorință mare de a rămâne la putere.
  3. Românii au din ce în ce mai puțini bani, jumătate din leafă sau pensie se duc direct în conturile celor care dețin utilitățile.
  4. Românii s-au săturat de un președinte liberal, care mai mult a iubit călătorile de lux, decât propria țară.
  5. UE nu mai are politici care să aducă un plus de bunătate în viața românilor. Europenii, de vreo 4 ani de zile și multinaționalele, ne-au servit doar promisiuni și multă ură.
  6. Românii sunt sătui de războiul din Ucraina, de faptul că avem parte de o ”ocupația ucraineană” bine protejată de către mai marii din Europa, iar românii noștrii din Ucraina sunt tratați ca niște scalvi.
  7. Se cere, se simte, nevoia de o modificare politică la nivel național. Sunt prea mulți indivizi care au devenit ”cadavre politice și economice” ce s-au cocoțat pe funcții importante la nivel național de mai bine de 20 de ani și se cred nemuritori.

  Nu sunt un oracol, dar nivelul de trai din România, se vede vizibil peste tot, este pe topogan, într-o cădere liberă. Ca să nu mai spun că Europa, cu liderii actuali de la Bruxelles, nu mai iubesc Sfânta Familie, credința. Se merge spre dorințe opuse românilor simpli.

  Totuși, PSD și PNL au marele avantaj că sunt la putere, pot ajusta în câteva luni viața românilor, pot pune anumite condiții mai românești Europei și au de partea lor anumite ”priviri albastre”.

  De obicei, românii aleg ca președinte, pe omul care emană putere sau un individ ajutat mult de tot de anumite interese.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.