Se doresc modificări la ACET Suceava

  0
  161

  Zilele acestea am văzut un mesaj clar legat de ACET Suceava, ceea ce va aduce modificări substanțiale la această societatea comericală.

  Primul semnal ”mai colorat” a fost dat de primarul orașului Siret, după care, informația s-a amplificat foarte repede. Bine și primarul municipiului Suceava, în primăvara asta, a spus-o clar că mirosul pestrițat, care vară de vară ne termină, vine din zona ACET și trebuie ca rezolvarea tot din acea parte să sosească.

  Problema ACET-ului nu este una nouă, ea are un trecut care a fost acceptat ușor de primarul municipiul Suceava și de președinții de CJ Suceava.

  Nu știu care va fi reacția conducerii de la ACET, poate la ora care scriu aceste rânduri mulți dintre ei și-au semnat demisiile sau au cerut un concediu de odihnă, dar sunt sigur de un lucru: la ACET se dorește o preluare de putere, iar ”galbenul” tinde la un control total asupra ”roșului”. Dacă îmi spuneți că cineva ne vrea nouă, sucevenilor, binele, că se dorește o apă mai ieftină, mai puternică și servicii superioare mai mult decât se poate, îmi sfidați puterea neuronilor.

  Cât despre poluare apelor, ea se realizează, într-un mod mai mult sau mai puțin, zilnic. Depinde dacă cineva vrea să o vadă.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.