Se dorește reinstaurarea dictaturii în Europa?

  0
  196

  Europa, după 1989, timp de 30 de ani, a trăit cea mai boemă viață.

  După prăbușirea comunismului, dintr-o dată libertatea a intrat în casele noastre.

  Puteai să scrii ce îți trecea prin cap, puteai să vorbești ceea ce simțeai, puteai să citești orice autor, puteai să iubești pe oricine, din simplul motiv că nu mai erau acele armate de securiști, de turnători, care te urmăreau tot timpul. Bine, ei nu au dispărut din viața noastră, dar nu mai aveau acei lideri diabolici care să-i coordoneze pentru a ne face rău.

  Următorii 30 de ani de viață a europenilor au fost cei mai frumoși. Pot spune, au fost anii cei mai fantastici din toată Istoria Europei, iar acest lucru i-a deranjat foarte mult pe cei care ne conduc financiar, economic, politic și militar. Ei au hotărât: să revină răul pe pământ, dar în etape. Și a venit anii culorilor, a virusului și ai războiului. Toate acestea adunate duc la o restricționare a libertății, deci la o ”îndobitocire a europenilor”.

  Prin 2010 s-a început o nebunie absurdă care se întindea pe ”curcubeu”. Ușor, ușor, așa-zisa ”familie” ce s-a dezvoltat sub semnul curcubeului a început, prin liderii lor puternici, să impună lumii anumite lucruri și obiceiuri sub semnul toleranței și a legalității fără, ca restul să-și prezinte democratic și normal un punct de vedere, iar după ce curcubeul a creat ”lumea perfectă” au început, prin diferite asociații plus fundații, să ne cotrobăie prin viața personală, uitând fraierii de ei, că lumea își continuă existența cu o dragoste sinceră, frumoasă, crescută între un bărbat și o femeie. Iubirea nu are bariere, dar nici înțelegere cu forța!

  După asta a venit episodul ”culorilor”. Aveai interzis la alb sau la negru. Trebuia demolate statuile, creațiile strămoșilor care erau pe ”alte baricade”. Ba mai mult, am ajuns cu o frică, să pronunți ”neagră, chiar îmi place culoarea neagră”.

  Mai departe! Acum, dacă dăm timpul cu cel puțin 3 ani în urmă, conștientizăm că perioada virusului a fost una creată și distribuită de om, culmea cu teroarea controlată, impusă de OMS (cândva era Organizația Mondială a Sănătății, dar astăzi se merge bine cu Organizația Mondială a Sclavilor), iar când s-a dorit anularea problemei, OMS a trecut boala ca o …..boală normală, cu toate că nebunia putea continua. Ea nu se oprea dacă nu începea războiul din Ucraina.

  Și uite așa, de la o lume sănătoasă, fără obligații, am ajuns, datorită prostiei, să ne ferim unii de alți și chiar să revenim ”în masă” la meseria de ”turnător”. Doar nu-i așa, chiar a fost legalizată!

  În anul 2023, Europa se îndreaptă spre…… obiceiurile lui Stalin, ale comuniștilor, introducând terorea pe toate nivelele vieții și de aceea mă întreb: se dorește reinstaurarea dictaturii în Europa?

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.