Sfânta Familie trebuie respectată și protejată

  0
  130

  Conform statisticilor, natalitatea din România se află la cote scăzute. Atât de scăzute, încât anul 2022, a intrat în istorie că „că anul cu cea mai mică natalitate din România”.

  Acest aspect nu mă miră, dar mă întristează enorm de mult. Practic soarta poporului român, în câteva decenii nu va fi una pozitivă.

  Statul român, până la intrarea în UE, avea ca politică de bază familia, iar acum, conform normelor europene, la rang de „lege” este individul.

  Se vede foarte bine că „individul” nu a dat roade în Europa. Sunt state îmbătrânite care aleargă cu gura căscată după tineri, după o forță de muncă calificată și trebuie să recunoaștem, românii s-au încadrat foarte bine la acest capitol.

  Din cauza populației îmbătrânite, a unei natalități scăzute, Italia, Franța, Germania, Austria au probleme mari cu viitorul, mergând în viteză către alte zone de pe glob pentru a aduce tineri fără pretenții la muncă.

  România a copiat foarte repede modelul „Italia” sau „Germania”, iar acest lucru se vede.

  Mulți tineri din ziua de astăzi preferă să practice un stil de viață mult europen ignorând tradiția. Ei văd că în România nu pot avea o viață bună, și atunci dispare dorința de a face copii.

  Nimeni nu-și dorește ca propriul copil sa fie chinuit de politicieni nepregătiți, dornici de aventură și fără un dram de patriotism!

  Viitorul României stă pe „umerii tinerilor”, iar statul trebuie să protejeze Sfânta Familie, altfel riscăm să ajungem istorie.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.