Sistemul Patriot și rachetele Kinjal nu sunt soluții de pace

  0
  144

  Cu toții știm că rușii au avariat sau distrus un sistem de apărare Patriot amplasat în Ucraina, pe care americanii plus OTAN îl considerau nemuritor.

  Din mass-media am aflat că rachetele Kinjal, pe care rușii le cred că sunt de neinterceptat, au fost totuși doborâte de ucrainenii (OTAN-izați), iar toate aceste lucruri ne spun că tehnica militară a evoluat sau s-a perfecționat atât de mult în ultima perioadă de timp, încât nimeni de pe această galaxie nu mai este la loc sigur. Mai în glumă, mai în serios, nici măcar extratereștrii nu sunt în feriți de probleme!

  De mai bine de un an și două luni, decât a început războiul în Ucraina, sute de mii de metri cubi de gaze provenite din exploziile bombardamentelor ne-au invadat viața de zi cu zi, ceea ce, în mod sigur, ne va afecta în viitorul apropiat și sănătate. Nu degeaba se spune că nici măcar ciorile nu au mai rămas în zonele de conflict.

  Abia ce am scăpat de adversele explozie de la centrala nucleară din Cernobîl (tot din Ucraina) 1986, că Europa s-a mai pricopsit cu o altă problemă mare de sănătate, tot din Ucraina sosită, și anume gazele de la bombe, rachete sau alte arme aruncate în luptă neștiute de noi.

  De pe urma acestui război profită tot cei puternici, care se se cred la adăpostul unui Patriot sau a unui Kinjal, dar după cum bine se vede, nimic nu mai este sigur. Nici măcar un loc cumpărat pe racheta lui Elon Musk.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.