Solo merită un dram de respect

  1
  237

  Am văzut săptămâna trecută, cu tristețe, o știre prin care ne înștiința că se anulează un concurs (devenit plăcut) de motociclete de teren ”Hard Enduro Bucovina” din motive legate de obținerea un aviz ce trebuia emis de către o agenție care apără interesele pădurilor din Bucovina.

  Menționez că unul din organizatori este Solo Gheorghe, un tip simplu, fain, un adevărat iubitor de pădure, de verde și de tot ceea ce ține de munte.

  Îl cunosc pe Solo și știu că de mult iubește natura.

  Nu și-ar bătea joc de ea, tocmai de aceea m-a întristat știrea.

  Solo este omul care a anunțat lumea, cu un deceniu în urmă, de construirea unei gropi de gunoi pe Mestecăniș. El a fost primul, iar eu al doilea!

  Solo a făcut zeci și zeci de reportaje legate de acea rușine națională construită pe Mestecăniș (dacă Solo ajungea prefect de Suceava din partea USR, altfel arăta trista poveste a gropii de gunoi, iar acest lucru se știa și ca să nu se strice relația de ”guvernare” din acea perioadă, s-a ales calea supunerii).

  Solo a luptat pentru ca pârtia de ski de la Câmpulung Moldovenesc să fie funcțională.

  Solo a luptat împotriva celor care distrugeau pădurile din Bucovina, cu alte cuvinte, Solo este omul care iubește natura, nu dușmanul ei.

  Iar ca să-i spui lui Solo, că nu-ți dau un aviz pentru a organiza un eveniment sportiv din ”marele motiv” că nu cunoște pădurile din Bucovina și nu le iubește, este o chestiune ciudată și ”urât mirositoare”.

  Dan Șarpe

  p.s. Poza am preluat-o de pe Facebook

  1 COMENTARIU

  1. Iti multumesc pentru ca ai atarnat lupta pentru natura si pentru ca ne-ai aratat ce greseli pot face cei care nu o respecta. E neindoielnic ca ai luptat pentru ea si am speranta ca, impreuna, vom putea face un lucru bun pentru Bucovina. Este intristator cum fara a mai fi nevoie, suferim din cauza lipsurilor administrative pe care le intampinam atunci cand incercam sa organizati evenimente precum Hard Enduro Bucovina. Este nedrept ca tu, cineva care iubeste cu adevarat natura, sa fii privit in asa hal. Iti doresc din suflet multa bafta si noroc si sper sa poti organiza Hard Enduro Bucovina cat mai curand posibil, cu toata dragostea pe care o arati fata de Bucovina. Poate ca momentele intunecate ne fac mai putin optimisti uneori, dar cu siguranta, impreuna vom reusi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.