Somn ușor, domnule Președinte!

  0
  501

  An de an, România este măturată de ape.

  Inundațiile sunt prezente peste tot în țară și lovesc în mare parte, în oameni simpli, care într-o clipită pierd toată agoniseală de o viață.

  Din nefericire cauzele sunt multiple. Sunt bani puțini pentru diguri, pădurile sunt tăiate fără milă, iar toate acestea, adunate în timp, au influențat negativ soarta a multor zone din România.

  Anul acesta după inundațiile puternice din Apuseni, din Ardeal, am rămas surprins că nu și-a făcut apariția, printre sinistrați, președintele României.

  Pot spune, fără să greșesc, dl.Iohannis este primul președinte din istoria modernă a României, deci din 1859 și până în prezent, care nu se interesează de sinistrați, nu le face nicio vizită, semn că nu-i pasă de ei.

  Poate sunt dur cu comentariile, dar tu, președinte de stat, care trăiești în lux din banii tuturor românilor, să stai ascuns într-un palat și să nu dai niciun semn de viață, de compasiune față de cetățenii care te-au ales, arată că nu-ți pasă de ei.

  Dacă stau bine și mă gândesc nici actualul guvern nu prea s-a arătat pe la sinistrați. A trecut puțin Prim-Ministru Românie pe acolo, că doar era prin zonă, pe la conferințele județene ale liberalilor, a promis exat ceea ce le-a promis primarilor din PNL, după care a șters-o la București, ascuns în spatele unui scaun relaxant, apărat de caniculă de un aparat de aer condiționat și cu gândul că va ajune președintele Partidului Național Liberal, adică pe scaunul lui Ionel Brătianu.

  Tandemul Cîțu-Iohannis ne-a demonstrat că nu ne putem baza pe ei la vreo nenororcire.

  Președintele Iohannis sigur va spune că-i treaba guvernul, iar românii o duc bine, doar avem cea mai utopică creștere economică din toată Europa, bașca susținută și de dinozaurul Isărescu, iar biata României suferă enorm de mult.

  Somn ușor, domnule Președinte!

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.