Speranța moare ultima

  0
  142

  Când vrei să suprimi drepturile cetățenilor, dispare democrația (este o regulă de aur, pe care dacă o încalci te „topești” ca politician).

  Din nefericire, domnul Ciucă începe să meargă pe drumul „bătucit” de vechii pdl-iști, drum care, într-un final, duce la o sinucidere politică. Istoria a demonstrat asta!

  Când te apuci să taie din lefuri, din pensii, arunci prețurile în aer și îți îndrepți atenția către unele din drepturile cetățenilor, adică vrei să le suprimi prin anumite legi, nu te mai numești Prim-ministru al României, ci ai ajuns un fel de conducător de haită care are ca scop îmbogățirea, prin orice mijloc, a apropiaților.

  Domnul Ciucă se vede de la distanță că nu este un politician de meserie, ci doar un bun executant, de profesie fiind militar. În schimb domnul Prim-ministru este plăcut în ochii Președintelui României, ascultător față de ordinele celor de la UE, SUA și multinaționale, fapt ce l-a propulsat în Istoria României, chiar dacă nu a făcut ceva concret pentru poporul român.

  Domnul Ciucă este și un slab orator, iar acest lucru îl va defavoriza în timpul campaniei.

  Românii, în ultimii 33 de ani, au făcut numai sacrificii în speranța că binele va ieși de undeva, dar din nefericire acel bine s-a abătut mai mult asupra multinaționalelor și asupra politicienilor.

  Speranța moare ultima.

  Dan Șarpe

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.